Saltar al contenido

ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA TORMO,JORDI

mayo 20, 2021

ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI descargar en pdf

ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI se puede descargar a continuación completo y en español. En distintos formatos.

ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI también se puede leer online cuando lo desees.

Descripción del libro

Alcoiana de naixement, valenciana de cor i catalana per convicció, Isabel- Clara Simó ha estat una de les escriptores més prolífiques i estimades per lectores i lectors de totes les edats. En els més de quaranta anys de trajectòria literària, va cultivar amb èxit tots els gèneres i va contribuir a normalitzar la lectura en català. El seu compromís amb la llengua catalana i amb el feminisme va ser constant i el va defensar des de tots els fronts: l’ensenyament, el periodisme, l’escriptura i la lluita social i política.
El biògraf Jordi Tormo va conversar amb Isabel-Clara Simó en la recta final de la seva vida. El llibre reconstrueix els inicis de l’autora, les seves lluites, els seus vincles i la seva relació amb altres creadors com Montserrat Roig, Maria Aurèlia Capmany, Pilar Aymerich, Ovidi Montllor, Antoni Miró, Salvador Dalí o Joan Fuster, entre molts d’altres. El resultat és aquest petit tresor ple de fotografies i records, que recull les últimes confessions d’Isabel-Clara Simó i ens descobreix el seu vessant més personal i la profunditat del seu llegat.
«Entreu en aquestes pàgines condensades de passió i de talent literari, de sensibilitat i de fermesa, endinseu-vos en el món amplíssim de la Isabel-Clara Simó: legere aude!» Núria Cadenes

Datos importantes

Editorial:

ARA LLIBRES,SCCL

Colección:
CATALAN

Materia BIC:
BIOGRAFÍA E HISTORIAS REALES

ISBN:
978-84-17804-52-7

EAN:
9788417804527

Precio:
18.27 €

Precio con IVA:
19.00 €

Información del fichero:

  • Veces descargado: 658
  • Tamaño: 726KB
  • Veces leído: 1714

Etiquetas:

ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI en español


ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI sin registrarse


ISABEL-CLARA SIMÓ. UNA VEU LLIURE I COMPROMESA de TORMO,JORDI pdf completo