La nostra atenció ha estat raptada NA PAI

La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI descargar en pdf

La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI se puede descargar a continuación completo y en español. En distintos formatos.

La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI también se puede leer online cuando lo desees.

Descripción del libro

Internet ha esdevingut una extensió de les nostres ments, hi estem permanentment connectats, contínuament distrets. Les plataformes digitals canalitzen cada cop més activitats: hi estudiem, treballem o comprem tot el que necessitem, ens hi informem, socialitzem, entretenim i aparellem, ho acaparen tot. A mesura que ens rapten més i més atenció, esdevenen l’autèntica interfície a través de la qual experimentem la vida. Cada cop ens costa més trobar-nos o fer res per altres mitjans i els temps de pandèmia que vivim ho accentuen encara més. Som addictes a les xarxes socials o és simplement la nova normalitat a la qual ens hem adaptat oblidant com era la nostra vida abans?
La nostra creixent dependència del mòbil i les pantalles no es deu a una debilitat individual: ens estem enfrontant a les empreses més poderoses del planeta competint per captar la nostra atenció, el bé més escàs i valuós en l’economia que vivim.
«La nostra atenció ha estat raptada» analitza les xarxes socials que habitem: Com funcionen, com ens manipulen, com ens exploten i s’aprofiten de les nostres debilitats? Quins efectes tenen sobre la nostra psique, les nostres relacions i la nostra societat?
No es queda en la crítica, també proposa estratègies personals i polítiques per rescatar la nostra atenció i construir espais virtuals més saludables i enfocats al bé comú i no únicament al d’unes empreses ubicades a Silicon Valley.

Datos importantes

Editorial:

TIGRE DE PAPER

Ilustrador:
Joan Manel Pérez

Colección:
ASSAIG

Materia BIC:
Sociología de la familia y las relaciones sociales

Materia BIC:
Psicología social, grupal o colectiva

Materia BIC:
Redes sociales

ISBN:
978-84-16855-99-5

EAN:
9788416855995

Precio:
12.50 €

Precio con IVA:
13.00 €

Información del fichero:

  • Veces descargado: 841
  • Tamaño: 862KB
  • Veces leído: 1347

Etiquetas:

La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI en español


La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI sin registrarse


La nostra atenció ha estat raptada de NA PAI pdf completo

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ