L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed CALATRAVA / HURTADO

L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO descargar en pdf

L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO se puede descargar a continuación completo y en español. En distintos formatos.

L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO también se puede leer online cuando lo desees.

Descripción del libro

Una investigació periodística rigorosa i trepidant que revela tot allò que encara no sabem sobre els escàndols que han dut a l’exili al rei Juan Carlos I
El rei, ara emèrit, Joan Carles I va ocupar la cúspide de la piràmide de l’Estat espanyol protegit per una armadura que, des de la mort de Francisco Franco, li va servir per consolidar i augmentar el seu poder i per ser agraït i generós amb els que el van ajudar.
Mitjançant un centenar d’entrevistes a protagonistes i còmplices, i després d’investigar durant mesos material i documentació inèdita sobre el monarca espanyol, els periodistes Eider Hurtado, Albert Calatrava i Ana Pardo de Vera uneixen totes les peces d’un trencaclosques complex que, vist en conjunt, dona una idea clara de les complicitats i els enganys que han caracteritzat una època. Una radiografia completa, rigorosa i contrastada amb les millors fonts sobre la fugida de l’emèrit, el cop d’estat que va fundar el joancarlisme, tota la colla d’amics i aprofitats que l’envoltaven i se’n servien, les amants, el blindatge legislatiu que el feia immune, els vestits fets a mida pels tribunals quan les coses anaven mal dades, el periodisme servil i la crisi institucional que va provocar. I, finalment, també sabrem com s’està construint l’estratègia per dotar d’una altra armadura al seu fill, Felip VI, l’últim Borbó que regna.
L’armadura del rei és una obra necessària i valenta que ningú més s’ha atrevit a escriure. El llibre definitiu que dibuixa el retrat d’un regnat que va fer hegemònic allò que avui dia coneixem com el règim del 78.

Datos importantes

Editorial:

ARA LLIBRES,SCCL

Traductor:
Octavi Gil i Pujol

Colección:
PAUSA

Materia BIC:
POLÍTICA Y GOBIERNO

ISBN:
978-84-17804-83-1

EAN:
9788417804831

Precio:
18.22 €

Precio con IVA:
18.95 €

Información del fichero:

  • Veces descargado: 777
  • Tamaño: 786KB
  • Veces leído: 1668

Etiquetas:

L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO en español


L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO sin registrarse


L’ARMADURA DEL REI, 4a Ed de CALATRAVA / HURTADO pdf completo

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ