Més enllà de la perifèria de la pell FEDERICI,SILVIA

Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA descargar en pdf

Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA se puede descargar a continuación completo y en español. En distintos formatos.

Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA también se puede leer online cuando lo desees.

Descripción del libro

 
Avui, més que mai, el «cos» és al centre, tant de la política institucional com de la radical. Tots els moviments feministes, antiracistes, trans, ecologistes… consideren el cos, en les seves múltiples manifestacions, un terreny de confrontació amb l’estat i un vehicle per a les pràctiques socials transformadores. Simultàniament, el cos s’ha convertit en un símbol de la crisi de reproducció que ha generat el gir neoliberal del procés capitalista, i també de l’augment internacional de la repressió institucional i de la violència pública. A Més enllà de la perifèria de la pell, la històrica activista i autora d’èxit Silvia Federici examina aquests processos complexos i els situa en el context de la història de la transformació capitalista del cos en una màquina treballadora, i amb això amplia un dels temes principals del seu primer llibre, Caliban i la bruixa.
 
Federici examina els nous paradigmes que avui governen la manera com es concep el cos en la imaginació col·lectiva radical, així com els nous règims disciplinaris que l’estat i el capital despleguen com a reacció a la revolta creixent contra els atacs diaris a la nostra reproducció quotidiana. En aquest procés s’encara amb algunes de les qüestions més importants per als projectes polítics radicals contemporanis: Què significa «el cos», avui, com a categoria d’acció social i política? Quins són els processos amb què es constitueix? Com podem desmuntar les eines amb què han «tancat» els nostres cossos i reclamar col·lectivament la nostra capacitat de governar-los?

Datos importantes

Editorial:

TIGRE DE PAPER

Traductor:
Marta Pera Cucurell

Ilustrador:
Mari Fouz

Colección:
ASSAIG

Materia BIC:
Feminismo y teoría feminista

Materia BIC:
Estudios de género: mujeres

ISBN:
978-84-16855-90-2

EAN:
9788416855902

Precio:
14.42 €

Precio con IVA:
15.00 €

Información del fichero:

  • Veces descargado: 852
  • Tamaño: 794KB
  • Veces leído: 1648

Etiquetas:

Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA en español


Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA sin registrarse


Més enllà de la perifèria de la pell de FEDERICI,SILVIA pdf completo

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes

2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia

3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites

Registrate AQUÍ