TOT HA DE CANVIAR – CAT AVILA / HORVAT

TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT descargar en pdf

TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT se puede descargar a continuación completo y en español. En distintos formatos.

TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT también se puede leer online cuando lo desees.

Descripción del libro

Tot ha de canviar! reuneix destacats comentaristes de tot el món per presentar una anàlisi rica i matisada de possibilitats progressives arran de la pandèmia Covid-19.
En aquestes pàgines hi trobareu veus influents, que van des de Roger Waters a Noam Chomsky, Slavoj Žižek a Saskia Sassen. Gael García Bernal, Brian Eno i Larry Charles examinen les conseqüències més culturals i artístiques de la pandèmia, tocant temes d’amor, joc, comèdia i temps. Les seves paraules se situen al costat d’anàlisis de les paradoxes i les possibilitats del deute, l’internacionalisme i la solidaritat per part d’Astra Taylor, David Graeber, Vijay Prashad i Stephanie Kelton.
Les creixents mesures de vigilància i control en nom de la salut pública són una preocupació per a molts dels col·laboradors d’aquest llibre, inclosos Shoshana Zuboff i Evgeny Morozov, així com les oportunitats que presenta la crisi per a l’explotació per part de financers, tecnòcrates i l’extrema dreta.
En contra del retorn a la normalitat i, de fet, a la noció que mai hi havia tal cosa, aquestes converses insisteixen en que cal un canvi sistèmic urgent per fer front no només a les pandèmies derivades de la destrucció humana de la natura, sinó també a les incessants febleses de capitalisme global contemporani.

Col·laboradors: Tariq Ali, David Adler, Gael García Bernal, Larry Charles, Noam Chomsky, Brian Eno, Daniel Ellsberg, Kenneth Goldsmith, David Graeber, Johann Hari, Maja Kantar, Stephanie Kelton, Stefania Maurizi, Evgeny Morozov, Maja Pelević, Vijay Prashad , Angela Richter, Saskia Sassen, Saša Savanović, Jeremy Scahill, Richard Sennett, John Shipton, Astra Taylor, Ece Temelkuran, Yanis Varoufakis, Roger Waters, Slavoj Žižek, and Shoshana Zuboff.

És un recull, urgent, de diàlegs el tema del qual abasta l’ampli espectre de transformacions socials i polítiques mundials que afirmen que són necessàries per evitar l’extinció humana en un futur proper. Res no pot ser gaire més urgent que això. JOHN HAWKINS, OpEdNews.com
El llibre reuneix pensadors progressistes per reflexionar sobre el món que s’ha fracturat arrel del coronavirus. Cada pensador aborda un tema, des de l’amor i la tecnologia fins a l’internacionalisme i la creació de diners i deutes, amb el missatge d’organitzar el món d’una manera que beneficiï tothom per igual i acabi amb l’explotació dels pobres pels rics. India Today

Datos importantes

Editorial:

RAYO VERDE EDITORIAL

Traductor:
Elena Ordeig

Colección:
CICLOGENESI

Materia BIC:
Cuestiones y debates éticos

Materia BIC:
Sociología

Materia BIC:
Crisis y desastres económicos y financieros

ISBN:
978-84-17925-58-1

EAN:
9788417925581

Precio:
21.06 €

Precio con IVA:
21.90 €

Información del fichero:

  • Veces descargado: 940
  • Tamaño: 856KB
  • Veces leído: 1703

Etiquetas:

TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT en español


TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT sin registrarse


TOT HA DE CANVIAR – CAT de AVILA / HORVAT pdf completo

¿CÓMO DESCARGAR ESTE LIBRO?

1. 📕Registrate gratis AQUÍ

2. 📕Lee todos los libros que quieras ilimitadamente

3. 📕Disfruta de tu membresía el tiempo que necesites

Registrate AQUÍ